Facebook
Advertising

Facebook telt vandaag de dag 2 miljard gebruikers. Grote kans dat ook uw klanten op Facebook aanwezig zijn.

LinkedIn
Advertising

Het grootste zakelijke netwerk ter wereld. De advertentiemogelijkheden worden elke dag beter.

Instagram
Advertising

Heeft u een visueel aantrekkelijk product? Dan mag uw bedrijf op Instagram niet ontbreken.

Social Media Specialist

We kunnen er niet meer omheen. Steeds meer klanten verzochten ons om ook hun advertenties op Social Media te gaan beheren. Je kunt echter niet overal specialist in zijn. Om onze klanten goed te kunnen bedienen zijn we daarom een samenwerking aangegaan met een Social Media specialist. Op deze manier kunnen wij ons blijven focussen op AdWords en kunt u vanaf nu ook met een gerust hart uw Social Media campagnes bij ons onderbrengen.

Vragen

AdWords Specialist Patrick Lotte

In de Social Media jungle is het vaak lastig om een goed beeld te krijgen van de kansen en de bedreigingen. Wij weten van de hoed en de rand dus u kunt ons letterlijk alles vragen. Patrick zit met smart op uw telefoontje te wachten.

U kunt mij bereiken op: 023 – 303 4605

Koffie met een gebakje

Wilt u weten of wij uw omzet kunnen laten stijgen? Dan willen we graag eerst alles over uw organisatie weten. Zo kunnen we het beste beoordelen of we voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze eerste klant is nog steeds klant en ook met u willen we graag een lange termijn relatie aangaan. We komen het liefst even langs maar we kunnen uiteraard ook eerst even bellen.

Worteltaart
  • Klik op start

  • Kies een gebakje uit

  • Laat uw omzet stijgen