Display Advertising

Met behulp van banners kunt tot 80% van de internetbezoekers bereiken. Er is altijd wel een website aanwezig waar uw doelgroep zich bevindt. Op deze websites kunnen website-eigenaren advertentieblokken beschikbaar stellen aan bijvoorbeeld Google.

De plaatsing van banners heeft nogal wat haken en ogen en is (als je het goed wilt doen) arbeidsintensief. U wilt namelijk wel dat uw mooie advertenties gezien worden door de juiste doelgroep.

Echo Marketing heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een Display Advertising specialist. We kennen de gevaren, risico’s en valkuilen. Waar veel bureaus het nog over impressies (vertoningen) hebben zijn wij vooral bezig met het testen van banners op conversie.

Door de regelmatige behoefte aan HTML5 banners hebben wij sinds kort ook een bannerspecialist (Mart Riepma) in het team. Hierdoor zijn we in staat om sneller verschillende uitingen te testen en dat werpt zijn vruchten af.

Ons meest
recente werk

Succesvol adverteren met banners?

Laat uw campagne ontzorgen door Echo Marketing. Onze displayspecialisten zetten de campagne op en onze bannerspecialist creëert de meest verleidelijke banners. Heeft u alleen banners nodig? Geen probleem. U krijgt bij ons altijd 1 extra bannervariant (gratis) die u kunt testen om maximaal rendement te behalen.

Naam *

Emailadres *

Telefoonnummer *

Bericht *

Vragen?

Mart Riepma HTML5 banner specialist

In de online marketing jungle is het vaak lastig om een goed beeld te krijgen van de kansen en de bedreigingen. Wij weten van de hoed en de rand dus u kunt ons letterlijk alles vragen. Mart zit met smart op uw telefoontje te wachten.

U kunt mij bereiken op: 023 – 303 4605

Koffie met een gebakje

Wilt u weten of wij uw omzet kunnen laten stijgen? Dan willen we graag eerst alles over uw organisatie weten. Zo kunnen we het beste beoordelen of we voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze eerste klant is nog steeds klant en ook met u willen we graag een lange termijn relatie aangaan. We komen het liefste even langs maar we kunnen uiteraard ook eerst even bellen.

Worteltaart
  • Klik op start

  • Kies een gebakje uit

  • Laat uw omzet stijgen