Google AdWords

U kunt vandaag al tussen de resultaten staan. En u betaalt alléén voor resultaat.

Display Advertising

Bereik tot 80% van de internetbezoekers of verleid uw klanten met retargeting.

ONZE DIENSTEN

Simpel gezegd verleiden wij websitebezoekers tot nieuwe klanten. Via de zoekmachines van Google en Bing creëren we een kwalitatieve stroom aan verkeer naar uw website. Als deze bezoekers eenmaal op uw website zijn moeten ze nog verleid worden tot actie. Dat klinkt logisch maar toch gaat het daar vaak mis.

U zult niet de eerste zijn die duizenden euro’s aan marketing besteedt om er vervolgens achter te komen dat het contactformulier in Internet Explorer niet goed werkt terwijl het formulier in Chrome prima functioneert. Dat zijn kostbare grappen!

Om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert gaat een zoekmachinemarketingcampagne bij ons daarom altijd gepaard met een conversieoptimalisatietraject. Zo haalt u gegarandeerd nieuwe klanten uit uw campagnes.

Koffie met een gebakje

Wilt u weten of wij uw omzet kunnen laten stijgen? Dan willen we graag eerst alles over uw organisatie weten. Zo kunnen we het beste beoordelen of we voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze eerste klant is nog steeds klant en ook met u willen we graag een lange termijn relatie aangaan. We komen het liefst even langs maar we kunnen uiteraard ook eerst even bellen.

Worteltaart
  • Klik op start

  • Kies een gebakje uit

  • Laat uw omzet stijgen