Google AdWords

U kunt vandaag al tussen de resultaten staan. En u betaalt alléén voor resultaat.

Display Advertising

Bereik tot 80% van de internetbezoekers of verleid uw klanten met retargeting.

ONZE DIENSTEN

Simpel gezegd verleiden wij websitebezoekers tot nieuwe klanten. Via de zoekmachines van Google en Bing creëren we een kwalitatieve stroom aan verkeer naar uw website. Als deze bezoekers eenmaal op uw website zijn moeten ze nog verleid worden tot actie. Dat klinkt logisch maar toch gaat het daar vaak mis.

  • Kan de bezoeker vinden wel vinden wat hij zoekt?
  • Is de titel pakkend en nodigt deze uit tot verder lezen?
  • Werkt het contactformulier wel goed in alle browsers?

U zult niet de eerste zijn die duizenden euro’s aan marketing besteed om er vervolgens achter te komen dat het contactformulier in Internet Explorer niet goed werkt terwijl het formulier in Chrome prima functioneerde. Dat zijn kostbare grappen!

Om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert gaat een zoekmachinemarketing campagne bij ons daarom altijd gepaard met een conversie optimalisatie traject. Zo haalt u gegarandeerd nieuwe klanten uit uw campagnes.

En nu?

U vraagt zich vast af of deze zaken ook bij u spelen. Daarover kunnen we heel kort zijn. Het speelt bij elk bedrijf en elk bedrijf zou de volle aandacht moeten hebben voor continu goed laten functioneren van de website. Ten minste als u een groeidoelstelling heeft.

Wilt u weten of onze diensten van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf? Klik op start, prik een datum en kies een gebakje uit.