Starten met AdWords

Via Google AdWords kunt u met uw bedrijf adverteren in de zoekmachine van Google. De mogelijkheden in AdWords zijn buitengewoon groot en dit maakt het voor elk bedrijf een interessant advertentiekanaal. Door de complexe mogelijkheden in AdWords is het echter niet eenvoudig om succes te behalen. Wanneer u succes wilt behalen in AdWords doet u er verstandig aan uw campagnes door een specialist te laten opzetten.

AdWords verbeteren

U adverteert momenteel al in Google AdWords en weet dat er grote kansen liggen binnen de zoekmachinemarketing. Naast het feit dat het beheer van AdWords arbeidsintensief is weet u inmiddels ook dat AdWords een complexe aangelegenheid is. Door de vele instellingen en targetingsmogelijkheden vraagt u zich af of het rendement omhoog kan. Een terechte vraag want in 9 van de 10 gevallen valt er direct winst te behalen.

Wat kost Google AdWords

Stel u heeft een bloemenwinkel en u wilt adverteren in de zoekmachine van Google wanneer iemand zoekt naar: “Bloemen laten bezorgen”. U kunt dan via Google AdWords met uw website adverteren in de zoekresultaten van Google. Maar wat kost Google AdWords nou precies? In een handig voorbeeld leggen wij het stap voor stap uit.

Vragen

AdWords Specialist Patrick Lotte

In de online marketing jungle is het vaak lastig om een goed beeld te krijgen van de kansen en de bedreigingen. Wij weten van de hoed en de rand dus u kunt ons letterlijk alles vragen. Patrick zit met smart op uw telefoontje te wachten.

U kunt mij bereiken op: 023 – 303 4605

Koffie met een gebakje

Wilt u weten of wij uw omzet kunnen laten stijgen? Dan willen we graag eerst alles over uw organisatie weten. Zo kunnen we het beste beoordelen of we voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze eerste klant is nog steeds klant en ook met u willen we graag een lange termijn relatie aangaan. We komen het liefst even langs maar we kunnen uiteraard ook eerst even bellen.

Worteltaart
  • Klik op start

  • Kies een gebakje uit

  • Laat uw omzet stijgen