GOOGLE ADS VERBETEREN

U adverteert momenteel al in Google Ads en weet dat er grote kansen liggen binnen de zoekmachinemarketing. Naast het feit dat het beheer van Google Ads arbeidsintensief is weet u inmiddels ook dat Google Ads een complexe aangelegenheid is. Door de vele instellingen en targetingsmogelijkheden vraagt u zich af of het rendement omhoog kan. Een terechte vraag, want in 9 van de 10 gevallen valt er direct winst te behalen.

Wanneer u succes wilt boeken in Google Ads dan zult u zoals de meeste bedrijven ervoor kiezen om uw Google Ads campagnes uit te besteden aan een specialist. Uw Google Ads campagnes uitbesteden aan Echo Marketing betekent:

 • Complete ontzorging

  Wij halen het maximale uit uw campagnes en delen de resultaten maandelijks met een heldere rapportage. Zo kunt u zich volledig focussen op uw core business.

 • Blijf uw concurrenten voor

  Door Google Ads uit te besteden aan een professional behaalt u een hoger rendement. Hierdoor verbetert uw concurrentiepositie aanzienlijk.

 • Minder kosten

  Als u wilt groeien moet u eerst het rendement verhogen. Doordat wij op de hoogte zijn van alle actuele Ads ontwikkelingen zult u structureel op uw advertentiekosten besparen.

 • Flexibiliteit

  Bij ons krijgt u de vrijheid om te stoppen wanneer u wilt. Wij werken namelijk niet met ingewikkelde contracten.