Adverteren in Bing

Wanneer je het over zoekmachine marketing hebt dan denk je niet meteen aan de zoekmachine van Microsoft (Bing). In Nederland verwerkt Bing immers nog maar zo’n kleine 10% van alle zoekopdrachten. Voor grote zoekvolumes moet je dus (nog) niet bij Bing zijn.

Spotgoedkoop adverteren

Waarom zou je voor slechts 10% zoekvolume de moeite nemen om in Bing te adverteren. Het antwoord is simpel. Veel bedrijven vinden het de moeite niet waard en daarmee is de concurrentie historisch laag. Slechts eentiende van het zoekvolume maar wel voor een fractie van de prijs.

Snel starten

Het opzetten van campagnes in Bing Ads kent veel gelijkenissen met Google AdWords. Het is daarmee mogelijk om een kopie van uw AdWords campagnes te maken om deze vervolgens te importeren in de interface van Bing Ads. Met nog een aantal eenvoudige aanpassingen staan uw advertenties binnen mum van tijd in live in de zoekmachine Bing.

TIJDELIJKE ACTIE: Gratis opzet Bing Ads campagnes + €100,- kliktegoed
Wilt u starten met Bing Ads voordat uw concurrenten dat doen? Vul dan snel het contactformulier in. Wij zullen binnen 2 werkdagen uw campagnes gratis opzetten en als bonus ontvangt u €30,- kliktegoed.
(Dit betreft een tijdelijke actie. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend).

Heeft u vragen over Bing Ads?

Bel ons op: +34671297700

Bing-Ads-Partner