Succesvol adverteren met banners?

Met behulp van banners kunt tot 80% van de internetbezoekers bereiken. Er is altijd wel een website aanwezig waar uw doelgroep zich bevindt. Op deze websites kunnen website-eigenaren advertentieblokken beschikbaar stellen aan bijvoorbeeld Google.

De plaatsing van banners heeft nogal wat haken en ogen en is (als je het goed wilt doen) arbeidsintensief. U wilt namelijk wel dat uw mooie advertenties gezien worden door de juiste doelgroep.

Echo Marketing heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een Display Advertising specialist. We kennen de gevaren, risico’s en valkuilen. Waar veel bureaus het nog over impressies (vertoningen) hebben zijn wij vooral bezig met het testen van banners op conversie.

Door de regelmatige behoefte aan HTML5 banners hebben wij sinds kort ook een bannerspecialist (Mart Riepma) in het team. Hierdoor zijn we in staat om sneller verschillende uitingen te testen en dat werpt zijn vruchten af.

Ons meest recente werk

Succes met Display Advertsing?

Laat uw campagne ontzorgen door Echo Marketing. Onze displayspecialisten zetten de campagne op en onze bannerspecialist creëert de meest verleidelijke banners. Heeft u alleen banners nodig? Geen probleem. U krijgt bij ons altijd 1 extra bannervariant (gratis) die u kunt testen om maximaal rendement te behalen.

mart-riepma-adwords-specialist-web