Patrick Lotte

Patrick Lotte

AdWords Specialist
Tarik Abasri

Tarik Abasri

AdWords Specialist
Mart Riepma

Mart Riepma

Banner Specialist
Remco Hoogendijk

Remco Hoogendijk

AdWords Specialist

OVER ONS

Echo Marketing is het kleinste Google AdWords bureau met de status Google Premier Partner. We zijn gevestigd in het prachtige Haarlem in een bedrijfsverzamelgebouw. Het team bestaat uit 3 Google AdWords specialisten (Patrick, Tarik en Remco) en een Banner specialist (Mart).

Hoe is het allemaal begonnen?
In 2008 zette Patrick Lotte zijn eerste Google AdWords campagne op voor een massagepraktijk in Overijssel. Na 2 weken werd gevraagd of dat Google ding ook weer uit kon. Ze konden de drukte niet aan en voor Patrick was een nieuwe hobby geboren. De massagepraktijk groeide uit tot een prachtig kuuroord.

In 2013 startte Patrick met Echo Marketing en binnen 3 maanden werden we Google Partner. Het team breidde zich uit met 2 AdWords specialisten (Tarik en Remco) en een HTML5 Banner specialist (Mart).

Gezamenlijk hebben wij 21 jaar AdWords ervaring. Je zou ons dus gerust Google AdWords specialist noemen. Vanwege het stijgende zoekvolume in de zoekmachine van Microsoft (Bing) is het voor veel klanten ook interessant geworden om in Bing Ads te adverteren. In Bing Ads doen we nagenoeg hetzelfde werk alléén zijn de klikprijzen een stuk lager.

Is dat alles?
Nee, we brengen dagelijks duizenden bezoekers naar de websites van onze klanten. Maar met alléén veel bezoekers zijn we er natuurlijk nog niet. We willen dat deze bezoekers actie ondernemen, een bestelling plaatsen of  bijvoorbeeld een offerte aanvragen. Om ervoor te zorgen dat een website optimaal presteert gaan onze AdWords campagnes daarom altijd gepaard met een conversie optimalisatie traject. We zetten bezoekers om in klanten.

Koffie met een gebakje?
Wilt u weten of onze diensten van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf? Klik op start, kies een gebakje uit en maak een afspraak.