Patrick<br />Lotte

Patrick
Lotte

AdWords Specialist
Tarik<br />Abasri

Tarik
Abasri

AdWords Specialist
Tom<br /> Merkestijn

Tom
Merkestijn

Web Developer
Mart<br />Riepma

Mart
Riepma

Banner Specialist

OVER ONS

Echo Marketing is het kleinste Google AdWords bureau van Nederland met de status Premier Google Partner. We zijn gevestigd in het pittoreske Haarlem.

Specialisten pur sang

Negen jaar geleden (2008) zette Patrick zijn eerste Google AdWords campagne op voor een massagepraktijk in Overijssel. Na 2 weken werd gevraagd of dat Google ding ook weer uit kon. Ze konden de drukte niet aan en een nieuwe hobby was geboren. De massagepraktijk groeide uit tot een prachtig kuuroord.

In 2013 zag Echo Marketing het levenslicht en binnen 3 maanden werden we Google Partner. Het team breidde zich uit met een Banner Specialist en een Web Developer. Door structurele groei en waarborging van de hoogste kwaliteit behaalde we in 2016 de status Premier Google Partner.

Van Klik tot Klant

We brengen dagelijks duizenden bezoekers naar de websites van onze klanten. Maar met alléén veel bezoekers zijn we er natuurlijk nog niet. We willen dat deze bezoekers actie ondernemen, een bestelling plaatsen of bijvoorbeeld een offerte aanvragen. Om ervoor te zorgen dat een website optimaal presteert gaan onze AdWords campagnes daarom altijd gepaard met een conversieoptimalisatietraject. We zetten bezoekers om in klanten. Op deze manier laten wij de omzet van onze klanten structureel stijgen.

Koffie met een gebakje

Wilt u weten of wij uw omzet kunnen laten stijgen? Dan willen we graag eerst alles over uw organisatie weten. Zo kunnen we het beste beoordelen of we voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze eerste klant is nog steeds klant en ook met u willen we graag een langetermijnrelatie aangaan. We komen het liefst even langs maar we kunnen uiteraard ook eerst even bellen.

Worteltaart
  • Klik op start

  • Kies een gebakje uit

  • Laat uw omzet stijgen

Vragen

AdWords Specialist Patrick Lotte

In de online marketing jungle is het vaak lastig om een goed beeld te krijgen van de kansen en de bedreigingen. Wij weten van de hoed en de rand dus u kunt ons letterlijk alles vragen. Patrick zit met smart op uw telefoontje te wachten.

U kunt mij bereiken op: 023 – 303 4605